VAKANTIE TIPS

De beste tips om jouw vakantie compleet te maken!

Gratis Waardebonnen vakantietips! 

Erop uit met Gratis Waardebonnen!

Vakantie in Nederland of in het buitenland, je vindt de beste vakantiedeals op Gratis Waardebonnen.

De leukste zon, ski en vliegvakanties vind je hier. Mooie aanbiedingen naar verre oorden, in eigen land of in Europa. Je vindt vakantiewoningen, hotels, resorts, vliegvakanties, autovakanties, arrangementen en nog veel meer. Alles wat je nodig bent op vakantie, waar je maar heen wilt op vakantie, je vindt het allemaal op Gratis Waardebonnen. Ga direct naar  vakantie in eigen land  of naar zonvakanties. 

Of toch liever een wintervakantie? Zoek de zon op in de winter of boek een heerlijk skivakantie. Diverse bestemmingen met vliegtuig of auto. Je vindt JOUW vakantie bij Gratis Waardebonnen!

Bekijk ook eens onze vakantietips voor een zorgeloze vakantie!

5 Gratis Waardebonnen tips om je smartphone vakantieproof te maken!

Tegenwoordig verloopt een reisvoorbereiding voor een zon of winter vakantie anders dan vroeger. Naast het inpakken van kleding, checken van je medicijnen en inkopen van zonnebrand of ander producten neemt de smartphone ook in de voorbereiding voor de vakantie een steeds belangrijkere rol in. Wij hebben een aantal gouden tips om je smartphone helemaal vakantieproof te maken.

1. Voer de laatste updates uit

Om ervoor te zorgen dat je telefoon helemaal uptodate is kun je het beste ervoor zorgen dat je de meest recente updates uitgevoerd hebt voordat je weggaat. Zeker als je ter plaatse van wifi-netwerken gebruik gaat maken is de veiligheid van belang.

2. Koop een goed hoesje

Een ongeluk zit in een klein hoekje en vooral op vakantie lijkt het vaker mis te gaan dan anders. Je smartphone is een duur stukje technologie die kwetsbaar is. Een goed hoesje kan schade voorkomen of beperken. Het is geen garantie dat er niets meer mee kan gebeuren, maar kostbare schermschade zal minder gemakkelijk optreden. Heb jij dit al geregeld?

3. Installeer de juiste reisapps

Op vakantie kunnen bepaalde apps van toegevoegde waarde zijn. Denk aan bestemmingstips, reisadviezen, navigatie en meer handige apps. Installeer deze voor vertrek. Dat scheelt je ter plaatse data. Zo kun je bijvoorbeeld handige apps, als Tripadvisor, Booking en uitgebreide weerapps downloaden en installeren voor je op vakantie gaat.

4. Zet offline kaarten op je telefoon

Voor Google Maps kun je offline kaarten downloaden op je telefoon. In het buitenland kun je dan zonder internetverbinding navigeren en kaarten bekijken. In het geval van Google Maps kun je de kaarten het beste vlak voor vertrek opslaan. Deze kun je 30 dagen na downloaden gebruiken.

5. Check de roamingtarieven

Kijk voor je vertrek wat het op jouw bestemming kost om te bellen, gebeld te worden, te SMS’en en vooral wat dataverkeer kost. Blijf je binnen de Europese Unie dan is er vaak geen probleem, maar daarbuiten kunnen de kosten door roamingtoeslagen flink oplopen. Als je weet wat iets kost dan kun je daar rekening mee houden en daar je gebruik op aanpassen. Als de data prijzig is dan kun je ervoor kiezen om dataroaming uit te zetten en alleen maar via wifi online te gaan. Kijk ook even of jouw provider goedkope datapakketten voor het buitenland heeft.

Met onze Gratis Waardebonnen tips ga je goed voorbereid op zeilvakantie naar bijvoorbeeld Kroatië.

 

 

zeilcursus kroatie

Onze tips:

1. Staat je zeiljacht nog strak in de lak? Zo niet, zorg dan voor een nieuwe laklaag, voordat je je zeiljacht te water laat.

2. Controleer de zeilen op beschadigingen. Door kleine beschadigingen op tijd te (laten) herstellen voorkom je eventuele grotere problemen tijdens je boottocht. Het laatste waar je mee opgescheept wilt zitten is met een gescheurd zeil. Bezit je geen eigen boot? Maar je wilt het leren? Ga dan eens kijken bij https://www.amorgos.nl/

3. Kijk of je voldoende reddingsvesten aan boord hebt voor het aantal personen waarmee je op zeilvakantie wilt gaan. Veiligheid voor alles!

4. Hoe zit het met je marifoon, verlichting en andere elektrische apparaten aan boord? Werkt alles nog naar behoren?

5.  Als je zeiljacht weer strak in de lak staat dan is het laatste wat je wilt dat er krassen op komen door een andere boot of de wal. kijk daarom of de stootwillen nog op de juiste plaatsen hangen.

 

Zeilvakanties en zeilcursussen

Op vakantie met kinderen

Op vakantie met de kids. Even heerlijk genieten van elkaar. Of dat nu is in een tent, op een verre bestemming of gewoon lekker in eigen land. Maar het is soms ook een heel avontuur: want wat vinden ze leuk? Hoe gaat het onderweg en wat doe je als er iemand ziek wordt? 

Vliegen met kinderen

De vakantieplannen zijn gemaakt, de vliegtickets geboekt. Ga je voor het eerst vliegen met een baby of een klein kind? Dan kan dat voor een hoop stress zorgen.

Vliegen met kinderen; niemands grootste hobby. Zie zo’n kleine eens uren achter elkaar te vermaken zonder dat ze lekker kunnen rondrennen. De allerkleinsten hebben last van de oren en 1 huiltje en je wordt getrakteerd op een geïrriteerd gezicht van je kinderloze buurman. 

1. Bereid je kind(eren) goed voor
Vliegen is best spannend en er komt een hoop bij kijken. Neem de stress en spanning bij je kind(eren) weg door ze al voor de vakantie voor te bereiden op de vlucht die komen gaat.

2. Check op tijd in
Kan je vooraf online inchecken? Doe dit zo snel mogelijk en kies voor een stoel op de eerste rij. Hier heb je meer beenruimte en dus meer bewegingsruimte voor de kinderen. Kinderen jonger dan 2 jaar hebben nog geen eigen stoel, maar kunnen daar wel op rustig slapen.

Of zorg dat je ruim op tijd op de luchthaven aanwezig bent en als eerste aan de balie staat.

3. Zorg voor voldoende kauwmateriaal
Het landen en stijgen kan – door het drukverschil – met name voor kinderen pijnlijk zijn. Hoe leg je ze dat uit als ze klein zijn? Moeilijk. Maar je kunt ze wel iets te kauwen geven. Dit verhinderd de druk op de oren namelijk. 

4. Kies de juiste speeltjes
Neem de lievelingsknuffel mee, dat ene speeltje waar ze nooit zonder kunnen of – nog beter – koop een nieuw speeltje speciaal voor in het vliegtuig. Dat houdt hun aandacht een stuk langer vast. Voor de wat oudere kids is een game een uitkomst.

5. Bewaar vooral je eigen geduld
Jouw gevoelens worden gereflecteerd op dat van je kind; als jij al gaat stressen bij het idee dat je moet vliegen met kinderen, zullen je kinderen ook direct gestresst zijn. 

6. Stop je handbagage vol met de juiste spullen
Er zijn simpelweg wat dingen die wel in je handbagage moeten zitten, wil je een relaxte vlucht met kinderen beleven.

7. Vermijd teveel suiker
Het laatste wat je wilt in een vliegtuig is een hyper-kind. Vermijd daarom snoep met teveel suiker óf beloon ze hier pas aan het einde van de vlucht mee.

8. Maak van vliegen een leuke gebeurtenis
Maar op het landen en stijgen na is het stiekem best saai. En die tijd die er tussen zit kan voor kinderen als eeuwen aanvoelen. Om te voorkomen dat je elke zoveel minuten “Zijn we er al bijna?” te horen krijgt, kun je de tijd op een andere manier laten vliegen.

9. Ga een stukje wandelen
Wordt jouw baby onrustig? Neem hem of haar in je armen en loop langzaam het gangpad op en af. Dit werkt rustgevend. Dreumesen die net aan de hand kunnen lopen, zullen overigens ook vol trots met je door de gangpaden lopen om aan de andere reizigers te laten zien hoe goed ze dat kunnen.

10. Zorg voor de juiste vlucht(tijden)
Met kinderen overstappen? Dat is al snel hell! Nog meer stress, nog meer gezeul, nog een keer landen én stijgen met pijnlijke oortjes als gevolg. Boek een rechtstreekse vlucht en kijk ook vooral naar de vliegtijden.

Beschuitje.nl

Alles wat je zoekt vind je op Gratis Waardebonnen!

Of het nu gaat om wijn, iets voor je dier(en), een telefoonhoesje, gadgets, eten, elektronica, alles voor haar en alles voor hem, televisies, feestartikelen, muziekinstrumenten, grote webshops, kleine webshops, lokale shops, vakantie in eigen land, zonvakanties, skivakanties, je vindt het allemaal op Gratis Waardebonnen. De beste selectie shops en vakantie aanbieders! Shop vandaag nog!

Naar de vakantie aanbiedingen!