BESCHUITJE

Laat je verassen door een heerlijk uitgebreid ontbijten van Ontbijtservice Beschuitje!

Beschuitje.nl

Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij heerlijke uitgebreide ontbijtjes waarbij, dagvers, service, kwaliteit en beleving voorop staan. Wij willen onze klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed en aan huis bezorgd.

Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen.

U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.

Ieder ontbijt word aan huis bezorgd met een mooie handgeschreven kaart of luxe wenskaart, De ontbijtjes worden mooi gepresenteerd, samen met servies, bestek en glaswerk. En als u wilt, komen we zelfs de tafel bij u dekken! Neem eens een kijkje in ons assortiment en bedenk wie u zou willen verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed!

✅ Wij bezorgen 7 dagen in de week
✅ Wij bezorgen 365 dagen per jaar
✅ Bezorging in heel Nederland en Belgie, dus ook bij u!
✅ De volgende ochtend al geleverd!

✅ Gemiddelde beoordeling van een 8,5 (op basis van 5000 reviews)
✅ Altijd bezorgd met een handgeschreven wenskaart
✅ Altijd vers! Altijd lekker!
✅ Wij staan voor flexibiliteit