Project Description

Vloerenhuis Zuidbroek

Krijg nu bij aanschaf van een vloer bij Vloerenhuis Zuidbroek een gratis ondervloer + plakplinten.

Voor het kiezen van een vloer die bij uzelf en uw interieur past,  is het verstandig om een eerlijk en deskundig advies te vragen aan een vakman. Met meer dan 30 jaar ervaring als gediplomeerd parketteur van parket,  PVC en laminaat etc. bent u bij Vloerenhuis Zuidbroek op het juiste adres. Ook voor grote complete projecten!

Kiest u ervoor om een parketvloer te leggen zijn er verschillende mogelijkheden in legpatronen en combinaties. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook als u ervoor kiest om een PVC vloer te laten leggen, willen zij u graag informeren naar de voordelen hiervan. Deze vloer is geschikt voor bijvoorbeeld keuken of douche.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Bezoek Vloerenhuis Zuidbroek en vermeld Gratis Waardebonnen.

Meer weten over Vloerenhuis Zuidbroek?

Kijk ook eens op de website van Vloerenhuis Zuidbroek. klik op onderstaande link om naar de website van Vloerenhuis Zuidbroek te gaan.

WEBSITE VLOERENHUIS ZUIDBROEK

Waarom welk product?

Waarom een houten vloer ?

Vandaag de dag zijn de decors van laminaat en PVC nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Toch is er niets authentieker dan een echte houten vloer. Hout leeft en heeft een warme uitstraling. De visgraat en hongaarse punt is daarom echt in opmars! De houten vloer kan in veel kleuren geolied of gelakt worden. Omdat wij onze multiplank, visgraat en hongaarse punt rechtstreeks bij de fabrikant bestellen hebben deze een perfecte pasvorm. Zie foto’s.

Waarom laminaat ?

Goedkoop, slijtvast en praktisch zijn de drie belangrijkste factoren van een laminaat vloer. Laminaat is makkelijk te reinigen en is in verschillende patronen, designs en kwaliteiten te verkrijgen. Zie foto’s voor een deel van ons assortiment. We hebben al laminaat vanaf € 17.95 All in!

Waarom PVC ?

De kunststof vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik omdat deze een hoge slijtvastigheid hebben. De vloer is PVC vloeren zijn namelijk zeer sterk, duurzaam, stabiel, geluiddempend en zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Ook is de PVC geschikt voor vochtige ruimtes. De PVC is ook te verkrijgen in verschillende designs en kwaliteiten.

Zo is er dus voor ieder type persoon een vloer beschikbaar. Voor de romanticus, voor een workaholic en voor de moderne persoon!

Vloerenhuis Zuidbroek openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10.00 – 17.00
  • Woensdag: 10.00 – 17.00
  • Donderdag: 10.00 – 17.00
  • Vrijdag: 10.00 – 17.00
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00
Naam
Email
Waardering
Inhoud