Project Description

VakantieXperts.nl

Op vakantie naar Australië?

‘De andere kant van de wereld’ staat bij veel reizigers op de bucketlist. Bij jou ook? Australië is, net als de Verenigde Staten, een ultieme bestemming voor een roadtrip per bus, camper, auto of trein. Er zijn woestijnen, tropische oerwouden, bountystranden, wijngebieden, wereldsteden en … zelfs skipistes! Het hele land in één reis zien is bijna niet te doen – of je moet wel heel veel vakantiedagen hebben! Neem eens contact met ons op: we kijken graag samen met jou welk gedeelte van Australië het beste past bij jouw reiswensen.

The Ghan: een droom van een treinreis dwars door Australië
The Ghan dankt zijn naam aan de vele geïmporteerde kamelen die vroeger werden gebruikt voor het vervoeren van de verschillende goederen. Tegenwoordig is het de naam voor de trein, die een paar keer per week van Adelaide aan de zuidkust, dwars door het hart van Australië naar Darwin in het noorden rijdt. De luxe trein is voorzien van een restaurant, verschillende type slaaprijtuigen en compartimenten met ruime, verstelbare zitplaatsen. Alleen bij de eerste klas slaaprijtuig, Gold Kangaroo Service, zijn de maaltijden inbegrepen. De tweepersoons cabins hebben overdag drie stoelplaatsen die ’s avonds worden opgemaakt tot twee bedden boven elkaar. Ook zijn ze voorzien van eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Bezoek Australië en Nieuw-Zeeland in één reis
De Zuidkust van Australië kun je prima combineren met een bezoek aan Nieuw-Zeeland. Wij bieden diverse (maatwerk-)reizen naar de mooiste bezienswaardigheden van zowel Australië als Nieuw-Zeeland.

Op vakantie naar Australië!

Bezoek ook eens de website van VakantieXperts.nl

Naam
Email
Waardering
Inhoud