Project Description

VakantieXperts.nl

Op vakantie naar Amerika?

Vakantie Amerika

Hecht je veel waarde aan vrijheid tijdens je vakantie in Amerika? Dan is een autorondreis Amerika of camperreis Amerika misschien wel iets voor jou. Natuurlijk kun je ook geheel georganiseerd op reis met een groepsreis Amerika. En wist je dat Amerika met kinderen heel goed te doen is? Laat ze los in Walt Disney World Resort en je hebt geen kind meer aan ze! Bekijk ook onze bouwstenen Amerika om je vakantie te verrijken met een leuke excursie of misschien wel met een stedentrip Amerika!

Amerika oost

Ben je een echt stadsmens? Het oosten van Amerika kent een grote verscheidenheid aan wereldsteden. Met als absolute topper natuurlijk ‘de stad die nooit slaapt’: New York. Maar ook Washington, Boston en Philadelphia kunnen op veel belangstelling rekenen. Wist je dat je in deze laatste stad tijdens je vakantie Amerika ook heel leuk taxfree kunt shoppen? Ook de natuurliefhebbers komen in Oost-Amerika ruimschoots aan hun trekken. Dit gebied kent fascinerende natuurgebieden. Bijvoorbeeld Acadia National Park, het oudste nationale park van Oost-Amerika met verschillende bergen, granieten rotskliffen, beekjes en meren. Of één van de grootste natuurparken van deze streek: de Great Smoky Mountains. Vergaap je aan de in nevel gehulde bergen!

Amerika west

Het ‘wilde westen’ van Amerika: ook altijd al zo nieuwsgierig naar geweest? Laat je dan fascineren voor je vakantie Amerika door al het moois dat het westen te bieden heeft! Duik in het casino in Las Vegas, loop samen over de Walk of Fame in Hollywood en ontdek de nationale parken me de indrukwekkende canyons. Bijvoorbeeld de Grand Canyon: deze duizelingwekkende, 3 kilometer diepe kloven spreken bij iedereen tot de verbeelding. Ben je in goede conditie? Dan is een wandeling naar de bodem zeker de moeite waard. Zo zie je deze immense rode wanden eens van een andere kant…

Amerika noord

En dan is er nog die ene bijzondere, reusachtige staat in het Hoge Noorden: Alaska. Wie op zoek is naar een fantastische natuur- en wildlife-ervaring, moet onze Alaska reizen gaan bekijken!

Amerika zuid

Welkom in ‘The Deep South’. Het zuiden van Amerika is met het rijke verleden op geen enkele manier te vergelijken met de rest van Amerika… Het zuiden staat bekend om oude steden als Austin, Houston en Dallas. Deze laatste stad dankt zijn bekendheid aan de moord op Kennedy en de gelijknamige tv-serie. In Houston kun je het Space Center bezoeken of een wandeling maken in Heritage Park. Liever de natuur in? Dat kan ook! Reis bijvoorbeeld met de auto van de woestijnvlakten van Texas naar El Paso. Onderweg kom je langs het Big Bend National Park met indrukwekkende canyons. El Paso, op de grens met Mexico, is door de smeltkroes van culturen en tradities een kleurrijke stad!

Florida, Hawaii en Bahamas
Florida: niet voor niets de ‘sunshine state’ genoemd. De vele zonuren en aangename temperatuur maken het een geliefde vakantiebestemming onder zonaanbidders. Bekendste stranden? Dat zijn waarschijnlijk Daytona Beach, Palm Beach en natuurlijk Miami Beach. Maar ook de kids vermaken zich hier prima met attractieparken als Resort en Seaworld. Inspiratie nodig voor jouw reis naar Miami?

Liever een tropisch eilandje tijdens je vakantie Amerika? Of wil je je rondreis Florida verlengen met een paar dagen op een ontspannen strand? Maak je keus uit de vele tropische eilandjes van Hawaii óf de Bahamas!

Bezoek ook eens de website van VakantieXperts.nl

Naam
Email
Waardering
Inhoud
Op vakantie naar Amerika!