Project Description

Slagerij René Hofman Groningen

Aanbieding Slagerij Rene Hofman Groningen.

De hele maand mei 1 kilo rundvlees in de aanbieding!
Rundvlees kunt u makkelijk gebruiken om heerlijke burgers te maken voor op de bbq, of u kunt rundvlees reepjes gebruiken door de lekkere stoofpot.

Over slagerij Hofman:

André en René vervullen al ruim 30 jaar het ambt als slager. Dit doen de gebroeders met veel enthousiasme en liefde en gecombineerd met de opgedane kennis en ervaring maken ze de lekkerste vleessoorten, barbecueschotels, salades, buffetten en worsten voor u.

Zij zien het slagersvak als moderne ambacht met vooral kwaliteit voorop. Ze zijn graag vernieuwend, maar ook wel weer met een vleugje nostalgie; zo vind u bij hun nog handgeknoopte rollades en ook diverse streekproducten. Ze werken milieu en dierbewust en hebben respect voor het product. Zo bent u verzekerd van een verantwoord stukje vlees. Dit zie u terug in de service en mogelijkheden, maar merkt u vooral op uw bord. Vers, verrassend smaakvol en gewoon goed en lekker. Bijzonder trots zijn ze op hun eigen worstenmakerij die iedere Groninger en daarbuiten al jaren voorziet van een Goeie Worst. Of het nu gaat om het gezellig tafelen thuis met vrienden of familie of een heerlijke barbecue of gourmet of een warm- en koud buffet, voor elk moment maken zij wat lekkers voor u klaar. Gevarieerd, lekker en verantwoord. “Tik ‘m aan!”

Waarom kiest u voor barbecue en gourmetschotels?

Echte ambachtslieden met passie voor het vak
De allerbeste prijs-kwaliteitverhouding
De meest smaakvolle barbecueschotels
De lekkerste worst van ‘stad en ommelaand’
Verantwoord; Milieu- en dierbewust.

Hoe werkt het?

  • Vermeld de aanbieding bij telefonisch of mail contact.

  • Profiteer direct van deze aanbieding!

  • Vermeld Gratis Waardebonnen bij telefonisch contact.

Naam
Email
Waardering
Inhoud

Aanbieding

7,96Hele maand mei 2019
  • 1 kilo rundvlees

Meer weten over ?

Kijk ook eens op de website van Slagerij René Hofman Groningen. Klik op onderstaande link om naar de website van Slagerij René Hofman Groningen te gaan.

Slagerij René Hofman Groningen