Project Description

Slagerij René Hofman Groningen

Aanbieding Slagerij Rene Hofman Groningen.

De hele maand april 1 kilo varkensrollade in de aanbieding!
Rollade is, het woord zegt het al, een opgerold stuk vlees met of zonder vulling. Een doorregen varkensrollade bevat iets meer vet dan een varkensfiletrollade. Hierdoor is het vlees extra smakelijk en droogt het niet zo snel uit. Een rollade is bijna altijd panklaar, dat wil zeggen dat hij al is gezouten en gekruid.

Over slagerij Hofman:

André en René vervullen al ruim 30 jaar het ambt als slager. Dit doen de gebroeders met veel enthousiasme en liefde en gecombineerd met de opgedane kennis en ervaring maken ze de lekkerste vleessoorten, barbecueschotels, salades, buffetten en worsten voor u.

Zij zien het slagersvak als moderne ambacht met vooral kwaliteit voorop. Ze zijn graag vernieuwend, maar ook wel weer met een vleugje nostalgie; zo vind u bij hun nog handgeknoopte rollades en ook diverse streekproducten. Ze werken milieu en dierbewust en hebben respect voor het product. Zo bent u verzekerd van een verantwoord stukje vlees. Dit zie u terug in de service en mogelijkheden, maar merkt u vooral op uw bord. Vers, verrassend smaakvol en gewoon goed en lekker. Bijzonder trots zijn ze op hun eigen worstenmakerij die iedere Groninger en daarbuiten al jaren voorziet van een Goeie Worst. Of het nu gaat om het gezellig tafelen thuis met vrienden of familie of een heerlijke barbecue of gourmet of een warm- en koud buffet, voor elk moment maken zij wat lekkers voor u klaar. Gevarieerd, lekker en verantwoord. “Tik ‘m aan!”

Waarom kiest u voor barbecue en gourmetschotels?

Echte ambachtslieden met passie voor het vak
De allerbeste prijs-kwaliteitverhouding
De meest smaakvolle barbecueschotels
De lekkerste worst van ‘stad en ommelaand’
Verantwoord; Milieu- en dierbewust.

Hoe werkt het?

 • Vermeld de aanbieding bij telefonisch of mail contact.

 • Profiteer direct van deze aanbieding!

 • Vermeld Gratis Waardebonnen bij telefonisch contact.

★★★★★
5 5 1
hoe werk dit de aanbieding . ik kan niet bellen ik ben doof . groetjes truus van der ark
Naam
Email
Waardering
Inhoud

Aanbieding

5,98Hele maand april 2019
 • 1 kilo varkensrollade

Hoe bereid je een lekkere varkensrollade?

( bron blueband.nl)

Ingrediënten

 • 1  kg doorregen varkensrollade
 • 2  el grove mosterd
 • 10  el Blue Band Vloeibaar
 • 1  ui
 • 75  g rozijnen
 1. Wrijf de varkensrollade in met 1 eetlepel mosterd en laat de rollade ca. 30 minuten liggen om op kamertemperatuur te komen.
 2. Verhit 7 eetlepels Blue Band Vloeibaar in een braadpan en wacht tot het schuim is weggetrokken. Leg de rollade erin en bak hem in ca. 5 minuten rondom lichtbruin. Voeg de rest van de vloeibare margarine toe en zet het deksel schuin op de pan. Braad de rollade op matig hoog vuur ca. 45 minuten. Keer de rollade regelmatig en schep er wat braadvet over.
 3. Pel en snipper de ui. Schep de ui en rozijnen door het braadvet en braad de rollade in nog ca. 15 minuten zachtjes gaar. De rollade is gaar als een vleesthermometer ca. 70 °C aanwijst of als u in de rollade prikt en er helder vocht uit komt. Leg de rollade op een snijplank en laat hem ca. 10 minuten rusten. Houd de rollade warm in een oven van ca. 100 °C of onder een stuk aluminiumfolie.
 4. Roer intussen nog een eetlepel mosterd en 2 deciliter water door het braadvet. Breng dit al roerende aan de kook en schraap de aanbaksels los. Kook het geheel ca. 5 minuten in tot een mooie jus. Doe de jus over in een juskom. Snijd de rollade in dunne plakken en leg ze dakpansgewijs op een warme schaal.

Smakelijk!

Meer weten over ?

Kijk ook eens op de website van Slagerij René Hofman Groningen. Klik op onderstaande link om naar de website van Slagerij René Hofman Groningen te gaan.

Slagerij René Hofman Groningen