Project Description

Recreatiepark De Achterste Hoef

KAMPEER- & VERHUURAANBIEDING

Geniet van lang en extra voordelig kamperen en huren met de aanbiedingen van Recreatiepark De Achterste Hoef. Elk seizoen heeft onze camping verschillende voordelige aanbiedingen voor je geselecteerd.

SAFARITENTEN HUREN? EIGEN SANITAIR | GLAMPING

Onze verwarmde safaritenten met eigen sanitair zorgen voor een echt glamping gevoel! Een safaritent beschikt over een kacheltje voor de frissere dagen en een eigen toilet. De safaritenten staan vooraan op de camping op slechts 1,5 minuten lopen van allerlei belangrijke faciliteiten, zoals, het sanitairgebouw, zwembad, speeltuin, kidsclub en receptie. Een safaritent is 35 m2 groot excl. ruime veranda en geschikt voor 5 personen (+ eventueel een kind dat in een campingbedje slaapt). De safaritenten hebben een zeer gezellige afwerking met veel steigerhouten elementen. De vloer is van strak gegoten beton; hygienisch en eenvoudig schoon te houden en je hebt geen last van splinters!

TIP: Een campingbedje kan op beide slaapkamers geplaatst worden. De ouderslaapkamer heeft de meeste ruimte hiervoor. Campingbedjes dien je zelf mee te nemen.

Naam
Email
Waardering
Inhoud

Bezoek ook eens de website van Recreatiepark De Achterste Hoef

Kampeer & Verhuuraanbiedingen