Project Description

Kleine Geheimen van Winschoten

4 gangen menu Chefs Table vanaf 2 personen voor €49,95

Een restaurant helemaal alleen voor jou en je partner?! Onbetaalbaar? Niet bij Kleine Geheimen van Winschoten! Verras je partner net als in de film op een romantische avond, door met z’n tweeën te genieten van deze private dining!

Dit beloofd de avond te worden waar jullie het nog jaren over zullen hebben: de kaarsjes, muziek, sfeer en bovenal top eten. De chef maakt een heerlijk vier gangen verrassingsmenu voor je klaar, waar je ook nog een glas prosecco bij krijgt. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vega.

Dit is natuurlijk ook geweldig om met je familie of vrienden te doen. Je kunt gebruik maken van de actie met minimaal 2 personen en maximaal 10!

Let op: Voor aankoop van deze aanbieding dient altijd te worden gebeld met het restaurant om een afspraak te maken voor wanneer jullie terecht kunnen bij Kleine Geheimen van Winschoten. De aanbieding is dus ook niet voor vandaag geldig, maar kan alleen in de toekomst gepland worden!

Maak nu gebruik van het 4 gangen menu Chefs Table vanaf 2 personen aanbieding:

Bel nu om te reserveren: 0597-671152

Hoe werkt het?

  • Vermeld Gratis Waardebonnen bij telefonisch contact.

  • Profiteer direct van deze korting!

Meer weten over Kleine Geheimen van Winschoten?

Kijk ook eens op de website van Kleine Geheimen van Winschoten. Klik op onderstaande link om naar de website van Kleine Geheimen van Winschoten.

Website Kleine Geheimen van Winschoten

★★★★★
5 5 1
Heerlijke koffie, en genoten van onze lunch!

★★★★★
5 5 1
Heerlijke koffie, en genoten van onze lunch!
Naam
Email
Waardering
Inhoud

4 gangen menu chefs table

49,95Per Persoon
  • Vanaf 2 personen