Project Description

Highlights Hotel Wyllandrie

Net buiten het centrum van het Twentse kunststadje Ootmarsum staat Hotel Wyllandrie. Vanaf het zonnige terras, met diverse tuinpartijen in etages, kijkt u uit over de schitterende omgeving van Twente. In Ootmarsum vindt u vele vakwerkhuizen, galerieën en oude gebouwen. De vele natuurgebieden rondom bieden talloze mogelijkheden voor wandelaars en fietsers.

Faciliteiten

Hotel Wyllandrie beschikt over een afgesloten en overdekte fietsenstalling en een oplaadpunt voor een e-bike. Neem uw fiets mee en ontdek het prachtige coulisselandschap van Twente. Ook is er een motorstalling aanwezig. Uw auto parkeert u gratis bij het hotel. Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk toeven op het zonnige terras, in de lounge bij de openhaard of in de gezellige bar van het hotel. Er is gratis WiFi voorhanden, zo kunt u nog even surfen op het web. Huisdieren zijn welkom, wel op aanvraag en tegen betaling.

Kamers

De hotelkamer is standaard voorzien van gescheiden bedden, een televisie, gratis WiFi en een badkamer met een douche en een toilet. Mindervalidenkamers zijn aanwezig in Hotel Wyllandrie.

Omgeving

In Ootmarsum vindt u de perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en historie. Dit stadje in Twente barst van de galerieën met glas-, foto- en schilderkunst, vakwerkhuizen en eeuwenoude gebouwen. Maar ook interessante musea, leuke lifestyle-winkels, gezellige restaurants en terrassen treft u hier aan. Daarnaast kunt u in diverse galeries workshops volgen, zoals bloemschikken en schilderen. Ootmarsum wordt niet voor niets het kunststadje van Twente genoemd!

Als mooi contrast treft u in Twente het authentieke boerenleven aan. Ontdek deze regio met kabbelende beekjes, eeuwenoude watermolens, prachtige uitzichten van de heuvels, uitgestrekte bossen en heidevelden met schapen. In alle windstreken van Ootmarsum liggen natuurgebieden. Ten noorden van de gemeentegrens ligt bijvoorbeeld Het Springedal. Dit bosrijke natuurgebied strekt zich uit tot Vasse. Het gebied staat bekend om zijn bronnen, beken, heuvels en grafheuvels. In het natuurgebied ontspringt bronwater op drie plaatsen. Kortom; genoeg om te ontdekken!

Doe je voordeel op voordeeluitjes.nl!

Bezoek ook eens de website van voordeeluitjes.nl

Naam
Email
Waardering
Inhoud