Project Description

Hotel Restaurant in den Stallen Winschoten

Aanbieding arrangement Hotel Restaurant Bowling in den Stallen Winschoten

Eerst eten, dan bowlen of andersom. Een gezellige combinatie in Winschoten!

Uit en thuis in ’t Oldambt

Proef de sfeer van huiselijke gezelligheid in onze Oldambtster stijlboerderij.

Hotel-Restaurant In den Stallen ligt in het mooie Oldambt, tussen Winschoten en Beerta in, aan het Blauwe Diep en het Oldambtmeer, in de provincie Groningen.

In den Stallen is makkelijk bereikbaar en voorzien van een ruime, gratis parkeergelegenheid.

Lekker eten kan in ons gezellige restaurant.

Bij ons kunt u à la carte eten, maar ook deelnemen aan het buffet, koffietafelen of de brunch. Voor groepen is een arrangement ideaal. U combineert dan de maaltijd met één van onze activiteiten zoals: bowlen, dikke lol spelen, fietsen of wandelen.Mooie momenten vier je in In den Stallen. Groepen houden hier hun personeelsfeest, bruiloft of receptie in één van onze ruime zalen.Een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt maken uw hotelovernachting compleet. De tien comfortabele kamers zijn voorzien van televisie, föhn, broekenpers, telefoon en douche. Uiteraard kunt u met Wi-Fi gratis gebruik maken van ons internetsysteem.

Op onze vier moderne bowlingbanen kunt u gezellig met uw familie, vrienden of collega’s een avondje bowlen. Al dan niet in combinatie met een etentje of een complete bowlingarrangement. In ‘t Oldambt is veel historie en kunst te ontdekken. Lopend, per fiets, met de auto en zelfs per boot. Regent het een keer (dat kan natuurlijk ook) dan biedt een bezoek aan Winschoten, één van de thermen en sauna’s, combineer een arrangement met een overnachting bij Hotel in den Stallen, in de regio en de culturele rijkdom van de stad Groningen u ook een mooie tijd.

Meer informatie:

Hotelarrangement

Laat u lekker verwennen en ontdek de schoonheid van ’t Oldambt, Winschoten of de provincie Groningen tijdens een driedaags hotelarrangement!

  • 2x logies in één van onze tien comfortabele kamers

  • 2 maal ontbijt

  • 2 maal een heerlijk 3-gangendiner in ons restaurant

  • €135,00 per persoon (bij boeking op basis van 2 personen)

  • Sinds enige tijd beschikt In den Stallen over drie moderne tweepersoons hotelkamers (Sterrenkamer) op de eerste verdieping. Deze kamers hebben twee boxspring bedden, een moderne badkamer met een dubbele wasbak en douche, apart toilet en lcd tv. De kamers zijn te bereiken via trap en lift.

    Voor deze kamers rekenen wij een toeslag van €10,00 per kamer per nacht bij een voorkeursboeking.

  • Vermeld Gratis Waardebonnen bij contact met Hotel Restaurant Bowling in den Stallen.

Klik op onderstaande link om contact op te nemen met Hotel Restaurant Bowling in den Stallen

Website Hotel Restaurant Bowling in den Stallen

★★★★★
5 5 1
Geweldig hotel!
Naam
Email
Waardering
Inhoud

Voor slechts

135,-
  • Hotel arrangement prijs p.p.