Project Description

Hotel New Royal York

Twee overnachtingen voor 2 personen van € 147,90 nu voor slechts  € 90,-. 

Wil je er even tussenuit? Boek dan vandaag nog 2 nachten voor 2 personen in hotel New Royal York te Winschoten voor slechts € 90,- inclusief ontbijt!

Het koopcentrum van Winschoten ligt in het hart van Oost-Groningen en heeft met zijn vele winkels en voorzieningen een regionale positie. Ook onze Duitse buren bezoeken veelvuldig onze koopstad. Winschoten is de tweede koopstad van onze provincie. In het Oldambt met zijn bijna 40.000 inwoners gebeurt altijd wat.

Grote en kleinere evenementen volgen elkaar in rap tempo op. Ontdek de mooie winkels en restaurants in Winschoten.

SHOPPEN DOE JE NATUURLIJK IN WINSCHOTEN!

Ook voor fietsers is het Oldambt een schitterende omgeving, de vele fietsroutes maakt het tot een zeer aantrekkelijk gebied om te fietsen.

Fietsen in Oldambt
Fietsen is in Oldambt nog echt ontspannen. Zowel voor de recreant als voor de meer sportieve fietser die graag kilometers maakt. De fietspaden gaan door de mooiste stukjes natuur in Blauwestad, rond Winschoten en richting Bad Nieuweschans. Tussendoor kun je lekker bijkomen met een punt appeltaart of een heerlijke Groningse lunch (mmm…. Mosterdsoep!). Of breng een bezoek aan een van de vele galerieën of musea!

Mooi langs knooppunten
De fietsknooppunten zijn makkelijk te vinden. Op vele plaatsen staat een gedetailleerde kaart met daarop de fietsknooppunten en de afstanden van het ene naar het andere knooppunt. Je kunt er de auto parkeren en zelf een mooie route uitstippelen. Vooraf kun je je alvast oriënteren op de websites route.nl en fietseropuit.nl. Je kunt zelfs een app downloaden voor Android of Apple. Kaarten van de fietsknooppunten en twee routes zijn verkrijgbaar bij VVV Oldambt in Winschoten. Je fietst langs mooie plekken die de geschiedenis van Oldambt tot leven brengen. De routes zijn 48 en 60 km lang en zijn in te korten tot 31 en 48 km.

Hoe werkt het?

  • Neem deze waardebon mee op je smartphone, tablet of laptop.

  • Bezoek Hotel New Royal York in Winschoten.

  • Profiteer direct van deze korting!

  • Vermeld bij een online boeking: Gratis Waardebonnen

  • Vermeld bij telefonisch contact: Gratis Waardebonnen

Meer weten over Hotel New Royal York?

Kijk ook eens op de website van Hotel New Royal York. Klik op onderstaande link om naar de website van Hotel New Royal York te gaan.

Website Hotel New Royal York
Naam
Email
Waardering
Inhoud