Project Description

Restaurant De Gouden Zon, Sappemeer

Restaurant de Gouden Zon, de Bourgondiër van Sappemeer

In 1740 begon ons restaurant als herberg en tolhuis. De gelagkamer was op de bovenverdieping. Later heeft het gediend als café en als hotel.
Vandaag de dag vindt u in Restaurant De Gouden Zon een huiselijk en gezellig restaurant waar elk gerecht à la minute wordt bereid.

À la carte restaurant

Een sfeervol restaurant gelegen aan de Noorderstraat nummer 323,  te Sappemeer.
Geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16:00 uur

Bekijk direct het menu van Restaurant de Gouden Zon

Gevestigd onderaan afslag 42 Sappemeer staat restaurant De Gouden Zon te stralen met een frisgeverfde gevel. Een restaurant met een verleden dat in 1740 begon als herberg/tolhuis.

Paarden werden hier geruild en op de bovenverdieping was een gelagkamer gesitueerd. Nu is dit authentieke pand een sfeervolle eetgelegenheid met een ontzettend hartelijke bediening. Op de kaart staan Nederlandse gerechten met een moderne touch: no-nonsense en betaalbaar. De wijnen zijn ook super (laat je vooral adviseren) en ook het Sappermeerster bier is de moeite van het proberen waard.

De keuken is traditioneel, met eerlijke producten van topkwaliteit. In oude stijl en toch vernieuwend. Naast het restaurant heeft De Gouden Zon ook een partyservice en verzorgen ze overwerkmaaltijden op locatie.

★★★★★
5 5 1
Lekker eten, vlotte bediening. Aanrader.
Naam
Email
Waardering
Inhoud

Meer weten over Restaurant De Gouden Zon?

Kijk ook eens op de website van Restaurant De Gouden Zon. Klik op onderstaande link om naar de website van De Gouden Zon te gaan.

Website De Gouden Zon