Project Description

Restaurant De Gouden Zon, Sappemeer

Aanbieding Surprise Proeverij:

4 gangen surprise proeverij bestaat uit:

  • Combinatie van kleine gerechtjes vis en vlees
  • Espresso soepje
  • Combinatie van kleine gerechtjes vis en vlees
  • Verrassingsdessert

Lekker uit eten in Sappemeer, met z’n tweeën of met het hele gezin. Een heerlijke verassingsmenu in 4 gangen. Gezellig, lekker en voor herhaling vatbaar!

Reserveer vandaag nog!

Bekijk hier ons surprise proeverij.

Gevestigd onderaan afslag 42 Sappemeer staat restaurant De Gouden Zon te stralen met een frisgeverfde gevel. Een restaurant met een verleden dat in 1740 begon als herberg/tolhuis.

Paarden werden hier geruild en op de bovenverdieping was een gelagkamer gesitueerd. Nu is dit authentieke pand een sfeervolle eetgelegenheid met een ontzettend hartelijke bediening. Op de kaart staan Nederlandse gerechten met een moderne touch: no-nonsense en betaalbaar. De wijnen zijn ook super (laat je vooral adviseren) en ook het Sappermeerster bier is de moeite van het proberen waard.

De keuken is traditioneel, met eerlijke producten van topkwaliteit. In oude stijl en toch vernieuwend. Naast het restaurant heeft De Gouden Zon ook een partyservice en verzorgen ze overwerkmaaltijden op locatie.

★★★★★
5 5 1
Het eten was heerlijk. Kok en bediening horen bij dit soort restaurants, gewoon prima. Niet meer niet minder.
Naam
Email
Waardering
Inhoud
Reserveer direct uw tafel.

Meer weten over Restaurant De Gouden Zon?

Kijk ook eens op de website van Restaurant De Gouden Zon. Klik op onderstaande link om naar de website van De Gouden Zon te gaan.

Website De Gouden Zon