Project Description

Gordijnhuis Regina

Gordijnen Veendam bij Gordijnhuis Regina! Bent u opzoek naar mooie en goede kwaliteit gordijnen voor in uw huis? Dan bent u bij Gordijnhuis Regina aan het goede adres!

U vind het bij gordijnhuis Regina, maak een keuze uit ons ruime assortiment. Gordijnhuis Regina levert compleet, van opmeten tot en met plaatsen van de raamdecoratie. Wij leveren raambekleding in Veendam, Wildervank, Zuidlaren, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Winschoten, Meeden, Heiligerlee, Groningen, Haren, etc. Alle soorten en maten raambekleding onder één dak. Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Raambekleding voor in de woonkamer, kinderkamer of slaapkamer? Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Zoekt u bijvoorbeeld horizontale of verticale jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, multishades, inbetweens, romanas of andere raambekleding. Wij hebben het grootste aanbod raambekleding, met meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren en designs, van transparante en dichte kwaliteiten.

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het op maat maken van raambekleding. Ook op het gebied van raamdecoratie kunnen wij al uw wensen vervullen. Alles wordt exact op maat gemaakt voor uw ramen. Uw gordijnen worden met plezier en passie door onze vakmensen gemaakt! U bent bij ons welkom in de winkel.

Meer weten over Gordijnhuis Regina?

Kijk ook eens op de website van Gordijnhuis Regina. klik op onderstaande link om naar de website van Gordijhuis Regina te gaan.

WEBSITE GORDIJNHUIS REGINA

★★★★★
5 5 1
Zeer goede service en een bijzonder vriendelijke eigenaresse! Bedankt Regina.

★★★★★
5 5 1
Zeer goede service en een bijzonder vriendelijke eigenaresse! Bedankt Regina.
Naam
Email
Waardering
Inhoud