Project Description

Camping De Bronzen Eik | Weekend Arrangement

Het arrangement:

Mooie aanbieding voor een heerlijk verzorgd weekendje weg op een rustige camping in het mooie Westerwolde! Het arrangement bestaat uit:

  • 3 daags verblijf in een van onze luxe lodges
  • Aankomst vrijdag na 14:00 uur – vertrek maandag 11:00 uur
  • Inclusief 3 gangen diner in ons restaurant de Ruiten AA

Informatie

Camping “De Bronzen Eik” ligt in het bosrijke natuurgebied van Sellingen in het mooie Westerwolde (Z.O. Groningen). De prachtige natuur, de grote afwisseling in landschappen en de rijke historie maken van Westerwolde een waar ontdekkingsgebied. Ontdek de omgeving via het uitgebreide netwerk van honderden kilometers fiets- en wandelpaden.

Wilt u heerlijk kamperen in de natuur? Of kiest u ervoor om een actieve vakantie periode te beleven? Zoek dan niet verder. Camping De Bronzen Eik heeft alles wat u zoekt. Bij camping De Bronzen Eik kunt u heerlijk onthaasten en genieten van de prachtige omgeving die Groningen u te bieden heeft! Camping De Bronzen Eik wordt beheerd door Rolf & Joyce Brink. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar!

Restaurant De Ruiten Aa is onderdeel van camping De Bronzen Eik. Wilt u heerlijk eten en genieten van de Groningse gastvrijheid die u hier kunt vinden? Bij ons restaurant De Ruiten Aa bent u aan het juiste adres!

Sellingen

Sellingen is een esdorp en het heeft een voor deze dorpen kenmerkende brink. Het dorp ontstond in de Middeleeuwen. Het is een langgerekte plaats met dorpse huizen en mooie boerderijen, afgewisseld met winkeltjes, restaurants en terrassen.

Kunstdorp Sellingen
Met de kunstroute met Pinksteren, het schildersfestival Montmartre in het tweede weekend van juli en de atelierroute De Beetse Ter Borg in het eerste weekend van augustus is Sellingen met recht hét kunstdorp van het Noorden!

Schildersfestival Montmartre
Elke tweede zaterdag van juli wordt in het hart van Sellingen, op en rond de Brink, Schildersfestival Montmartre gehouden. Tijdens dit culturele festival kunt u kennis maken met (amateur) kunst zoals driedimensionale-, schilder-, podiumkunst en straattheater. Er worden verschillende demonstraties en voorstellingen gegeven, u kunt diverse kunst bewonderen en kopen op de markt en op de veiling. De verschillende gezellige terrassen en de portrettekenaars maken de Franse sferen compleet.

  • 3 daags verblijf in een van onze luxe lodges

  • Aankomst vrijdag na 14:00 uur – vertrek maandag 11:00 uur

  • Inclusief 3 gangen diner in ons restaurant de Ruiten AA

  • Bij een bezetting van 2 personen: € 350,00

  • Meerprijs per persoon: € 30,00 (= Toeristenbelasting, linnengoed en diner)

Naam
Email
Waardering
Inhoud

Bezoek ook eens de website van camping “De Bronzen Eik”.

Website Bronzen Eik