Project Description

De Zaak vol Smaak Slagerij Deuling

Profiteer en geniet van de lekkere aanbiedingen van de Zaak vol Smaak te Winschoten!

Bij BBQ en Buffet Express te Winschoten kunt u heel eenvoudig genieten van een heerlijk buffet. Bestel online uw favoriete buffet en wij bezorgen dit bij u thuis. Onze buffetten zijn 100% ambachtelijk uit eigen slagerij. U wordt compleet ontzorgd en wij doen voor u de afwas!

Heeft u binnenkort een barbecue met een grotere groep?

Bijvoorbeeld met uw vrienden, bedrijf, buurtvereniging of met uw sportvereniging dan bent u bij BBQ & Buffet Express aan het juiste adres. Wij kunnen de groeps-BBQ compleet voor u regelen. Zoals ú dat wenst. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kwaliteitsvlees met diverse specialiteiten, de lekkerste salades, heerlijke sauzen, stokbrood met kruidenkaas. Zelfs het drinken, meubilair, springkussen en partytenten kunnen wij voor u verzorgen!

Vanaf 10 personen leveren wij het pakket compleet met: De barbecue met schoonmaak service en gas, draaitangen, gratis bezorging 24/7, aflever/ophaal moment in overleg*

-keuze uit verschillende soorten buffetten.

Hoe werkt het?

  • Neem deze waardebon mee op je smartphone, tablet of laptop.

  • Bezoek BBQ en Buffet Express en laat een medewerker je bon zien.

  • Profiteer direct van deze korting!

  • Vermeld Gratis Waardebonnen bij telefonisch contact.

Meer weten over BBQ en Buffet Express?

Kijk ook eens op de website van BBQ en Buffet Express. Klik op onderstaande link om naar de website van BBQ en Buffet Express te gaan.

Website BBQ en Buffet Express

Leuke aanbieding

★★★★★
5 5 1
Super en lekker gegeten!
Naam
Email
Waardering
Inhoud