Project Description

Kaashuis wrongel

’s Avonds wat lekkers op tafel? Onze “smikkelpuutje” aanbieding:

Een tas vol heerlijke artikelen! Nu op vertoon of vermelding van “smikkelpuutje XL” van € 26,95 nu voor slechts € 19,99!!

Smikkelpuutje XL:

Inhoud smikkelpuutje XL:

 • Dipsticks
 • Hexxenkaas
 • Puntje kaas
 • Grunninger metworst
 • bakje olijven
 • zakje nootjes/cocktail mix ( naar keuze ).
 • flesje rode of witte wijn.

Van € 26,95, nu voor slechts € 19,99.

Smikkelpuutje:

Inhoud smikkelpuutje:

 • Dipsticks
 • Hexxenkaas
 • Puntje kaas
 • Grunninger metworst
 • bakje olijven
 • zakje nootjes/cocktail mix ( naar keuze ).

Van € 19,95, nu voor slechts € 14,95.

Ook lekker om bijvoorbeeld een borrelplankje van te maken! Genieten doe je samen met Kaashuis Wrongel!

Kaashuis Wrongel is sinds 12 september 2012 gevestigd in winkelcentrum de Hooge Meeren in Hoogezand  Wij hebben een ruim assortiment aan Hollandse en buitenlandse kazen. Daarnaast hebben we ook vers gebrande noten en een uitgekiend assortiment heerlijke wijnen die uitstekend combineren met onze kazen. Voor de liefhebber is er een breed assortiment olijven en tapenades. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een leuk verjaardagscadeau of kerstgeschenk etcetera. Ook kunt u bij ons sparen voor korting.

Wij nodigen u van harte uit om een keer langs te komen in onze prachtige zaak en de prima sfeer te beleven.

NIEUW IS ONZE WINKEL IN MARTENSHOEK.

Sinds 21 maart 2018 hebben wij ook een vestiging geopend in Martenshoek.

De eigenaren Grietus Hoekstra en Marcel Jacobs verwachten met het nieuwe concept een nog breder publiek te kunnen bedienen.

Absolute eyecatcher van de nieuwe winkel is de hoge wand achter de lange L-vormige toonbank. In de tegen deze wand geplaatste kasten wordt een groot aantal kazen gepresenteerd. Drie meter hoog. Mede door het kleurgebruik van zowel achterwand als kast knallen de kazen eruit. “Het zwart zorgt voor een mooi contrast”, zegt Grietus Hoekstra. “Maar we hebben ook veel aandacht geschonken aan de verlichting, aan het uitlichten van de producten”, vult zijn zakenpartner, collega en kameraad (’al 25 jaar’) Marcel Jacobs aan. Hoekstra: “Die verlichting hebben we uitbesteed aan QLedz, het bedrijf van Roel Staal.” Verder deden de mannen heel veel zelf. Hoekstra: “We hebben de sleutels 3 januari gekregen. We zijn dus wel even bezig geweest. De laatste zeven weken hebben we gemiddeld zeventig uur gewerkt.” Naast alle bouwwerkzaamheden moest immers ook de winkel in winkelcentrum De Hooge Meeren draaiende worden gehouden. Hoekstra: “Het was wel even pittig. Maar we hebben door de vele positieve reacties op de nieuwe winkel alleen maar meer energie gekregen.”
Winkel van nu
De nieuwe winkel laat zich het best omschrijven als een ‘winkel van nu’. Industriële look, steigerhout, pallets, underlayment; de heren zijn niet over één nacht ijs gegaan bij de inrichting van hun tweede winkel. Hoekstra: “Deze winkel is met zijn tachtig vierkante meter verkoopvloeroppervlakte een keer zo groot als de winkel in De Hooge Meeren. Daarmee moet je bij de inrichting rekening houden. Vandaar dus die heel grote toonbank in een L-vorm. Met ook extra veel ruimte voor ons spaarsysteem. Verder is de helemaal naar onze wensen gemaakte notenbar een goed voorbeeld. Deze is een keer zo groot als die in De Hooge Meeren. Die noten zijn uiteraard, net als in De Hooge Meeren, vers gebrand.” De winkel bevindt zich naast Alwijn Slijterij Wijnerij. Toch verkoopt Kaashuis Wrongel ‘gewoon’ wijn en bier. “In overleg met Alwin (Prenger, eigenaar van Alwijn Slijterij Wijnerij; red.), hoor. We hebben alleen wijnen en bieren in het assortiment die hij niet verkoopt. En de wijnen en bieren die we wel hebben, komen van zijn leverancier”, verklaart Hoekstra.
Tweede winkel
Waarom überhaupt een tweede winkel geopend? “Marcel en ik waren na vijf jaar toe aan een nieuwe uitdaging. Bovendien willen we ons kunnen doorontwikkelen. Daarvoor moesten we, naar ons idee, of uitbreiden in De Hooge Meeren of een tweede winkel openen. Toen we vervolgens te horen kregen dat deze ruimte beschikbaar was, hebben we toegeslagen. Vooral ook omdat we begrepen hebben dat hier ook veel mensen komen die niet zo graag naar De Hooge Meeren gaan. Daardoor kunnen we een nog breder publiek bedienen.” Dit publiek kan er, net als in De Hooge Meeren, terecht voor vele kaassoorten, allerhande (vers gebrande) noten, olijven, tapenades, streekproducten, cadeaumanden en hapjesschalen. “We verkopen hier in Martenshoek bovendien luxe bonbons, van fairtrade chocolade”, zegt Hoekstra, om te besluiten met een cadeautip.
Cadeaukaart
“We hebben een nieuwe cadeaukaart. Wie zo’n plastic kaart (als een pinpas; red.) cadeau wil geven, bepaalt zelf welk bedrag er op komt te staan. De kaart kan vervolgens meerdere keren gebruikt worden. Dus je hoeft niet, als je een cadeaukaart van 50 euro krijgt, alles in één keer uit te geven.”
Kaashuis Wrongel aan de Meint Veningastraat 7 is van woensdag tot en met zaterdag geopend; woensdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

bron: HS-krant.

 • Laat ons weten dat het gaat om het smikkelpuutje (XL)

 • Bezoek Kaashuis Wrongel in Hoogezand en/of Martenshoek.

 • Of bel of mail ons voor deze heerlijke aanbieding.

★★★★★
5 5 1
Smikkelpuutje XL
Naam
Email
Waardering
Inhoud

Meer weten over Kaashuis Wrongel?

Kijk ook eens op de website van Kaashuis Wrongel. Klik op onderstaande link om naar de website van Kaashuis Wrongel te gaan.

Website kaashuis wrongel